Cannabissimo Coffee™ a fost creat pentru oamenii intotdeauna tineri.

Un produs sănătos revoluționar cu proprietăți de vindecare si proteine extrase din cânepă (semințe Cannabis Sativa *).

* Conținutul de THC este irelevant în conformitate cu legile europene conform certificatului producătorului.

Cannabissimo Coffee™ este rezultatul procesului nostru proprietar de productie, ceea ce permite mentinerea tuturor substanțelor prețioase conținute în semințele de Cannabis Sativa. In acest proces nu se foloseste arderea si nu se pierd în acest fel din proprietățile sale nutritive și benefice.

Cannabissimo Coffee™ este un produs premium, amestec aromat plin de semințe de cânepă și de cele mai bune boabe de cafea prăjită la sol (Arabica 90% Robusta 10%)
din America de Sud, Africa și India. Este o modalitate foarte bună de a te bucura de gustul unei cafele delicioase în timp ce profiti de marile calităti nutritive ale semintelor de cânepă.

Semințele de cânepă sunt o mare sursa de antioxidanti, fibre, omega 3 și 6, acizi grasi, și toți aminoacizii esențiali, chiar și cei pe care organismul nu ii poate crea.

Semintele de Cannabis conțin și vitamine și alte elemente nutritive. Deci, este o sursa ideala de elemente oligo nu numai pentru vegani, ci, de asemenea, pentru toti oamenii intotdeauna tineri.

Cannabissimo Espresso cup

 

Cannabissimo coffee 250g bag

AMBALARE

Cannabissimo este imediat ambalată proaspăt după procesul de fabricație.

Acest lucru este permis de utilizarea unui ventil de degazare special furnizată de firma lider Goglio ®.

Mai mult, în scopul de a păstra aroma prețioasa, intensă și gustul pe tot parcursul perioadei de valabilitate (24 luni), ambalam in pachete cu atmosfera protectoare (MAP).

Cannabissimo Coffee este:
Fara Gluten
Fara Zahar
Fara GMO
Fara Aditivi
Fara Conservanti
Fara Arome

Cannabissimo single dose sachet

Prepararea și utilizarea PRODUSULUI

Acesta poate fi preparat în același mod cu cestile zilnice de cafea: Espresso, aragaz "Moka", filtru de cafea prin picurare, în stil turcesc (care solicită sol extra fin), presa franceză, aragaz "Napoletana", fiert, precum și cappuccino, latte, cu gheață precum și ca alte moduri în funcție de gustul și experiența dumneavoastră.

Standard, ambalate in pungi din folie tripla: 250 g (8,8 oz), dar la cerere se pot ambala, de asemenea, în capsule cu PAF și chiar în capsule compatibile pentru oricare Masini de cafea (vă rugăm să cereți furnizorului dumneavoastră compatibilitatea cu aparatul dumneavoastră) .


Semințele de cânepă sunt un dar al naturii și sunt considerate unul dintre ingredientele cele mai nutritive din lume.

CANNABISSIMO COFFEE™ este sigur și legal pentru conținutul de THC, care conținut este complet, în conformitate cu legile și normele italiene și Eurpean(Certificat de Conformitate, mai multe detalii pot fi disponibile la cerere).

CANNABISSIMO COFFEE™ poate fi băut în fiecare zi toată durata de viață a oamenilor intotdeauna tineri pentru ca este 100% sigur, natural si vegetal.

Avertisment: ca orice cafea contine cafeina, însă Cannabissimo conține cu 20% mai putina cofeina decat o cafea normala Arabica și 40% mai puțin, comparativ cu o cafea Robusta.
Conținutul de cafeină variază în funcție de metoda de preparare (vizitati pagina noastra de Continut de Cafeina la mai multe bauturi).